ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ
+030 22510 28873

Εκπτώσεις - Προσφορές

Στα εισιτήρια του Κ.Τ.Ε.Λ. ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για:

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται  φοιτητική έκπτωση 25% για σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ειδικά για τους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου το Κ.Τ.Ε.Λ τους παρέχει 50% έκπτωση.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (50%)
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στους πολύτεκνους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ (25%)
Το ΚΤΕΛ Λέσβου παρέχει έκπτωση 25% στους τρίτεκνους μετά από επίδειξη του πάσου από τον 
Σύλλογό τους.

Α.Μ.Ε.Α. (50%)
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της ειδικής κάρτας (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (25%)
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΩΣ (100%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στις καταστάσεις επιβιβάσεως του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας .
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κατάστασης επιβιβάσεως κατά την έκδοση του εισιτηρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Συγκεκριμένα η εταιρεία ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΕΣΒΟΥ προσφέρει έκπτωση κατά 25% στα εισιτήρια μετά επιστροφής σε όσους δικαιούχους του προγράμματος "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" την επιλέξουν για την μετακίνησή τους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του κουπονιού κατά την έκδοση του εισιτηρίου.

5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ 1 ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!
Συγκεκριμένα προπληρώνοντας 5 εισιτήρια από το εκδοτήριο του Κ.Τ.Ε.Λ παίρνετε 1 εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια ισχύουν για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής τους. Η προσφορά δεν ισχύει για τα μειωμένα εισιτήρια. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λέσβου με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού προσφέρει για την καλοκαιρινή περίοδο 25% έκπτωση στα εισιτήρια μετά επιστροφής για όλους του επιβάτες που θα επιλέξουν το ΚΤΕΛ ΛΕΣΒΟΥ για τις εντός νομού μετακινήσεις τους!!!!!!!!!

Τα εισιτήρια:
  • Ισχύουν για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής τους
  • Η προσφορά δεν ισχύει για τα μειωμένα εισιτήρια
  • Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/09/2020

GROUP ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Τιμές για τα Group καθορίζονται ύστερα από συμφωνία με το Κ.Τ.Ε.Λ.


Εύρεση ΔρομολογίωνΕπιλέξτε διαδρομή και ημερομηνία για να δείτε τις ώρες των δρομολογίων

  • ΑΠΟ
  • ΠΡΟΣ
  • ΗΜΕΡΑ