ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ
+030 22510 28873

Εκπτώσεις - Προσφορές

Στα εισιτήρια του Κ.Τ.Ε.Λ. ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για:

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται  φοιτητική έκπτωση 25% για σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ειδικά για τους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου το Κ.Τ.Ε.Λ τους παρέχει 50% έκπτωση.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (50%)
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στους πολύτεκνους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ (25%)
Το ΚΤΕΛ Λέσβου παρέχει έκπτωση 25% στους τρίτεκνους μετά από επίδειξη του πάσου από τον 
Σύλλογό τους.

Α.Μ.Ε.Α. (50%)
Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της ειδικής κάρτας (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (25%)
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΩΣ (100%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στις καταστάσεις επιβιβάσεως του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας .
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κατάστασης επιβιβάσεως κατά την έκδοση του εισιτηρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Συγκεκριμένα η εταιρεία ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΕΣΒΟΥ προσφέρει έκπτωση κατά 25% στα εισιτήρια μετά επιστροφής σε όσους δικαιούχους του προγράμματος "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" την επιλέξουν για την μετακίνησή τους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του κουπονιού κατά την έκδοση του εισιτηρίου.

5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ 1 ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!
Συγκεκριμένα προπληρώνοντας 5 εισιτήρια από το εκδοτήριο του Κ.Τ.Ε.Λ παίρνετε 1 εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια ισχύουν για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής τους. Η προσφορά δεν ισχύει για τα μειωμένα εισιτήρια. 


GROUP ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Τιμές για τα Group καθορίζονται ύστερα από συμφωνία με το Κ.Τ.Ε.Λ.


Εύρεση ΔρομολογίωνΕπιλέξτε διαδρομή και ημερομηνία για να δείτε τις ώρες των δρομολογίων

  • ΑΠΟ
  • ΠΡΟΣ
  • ΗΜΕΡΑ